често задавани въпроси

Нашият софтуер е проектиран не като поредица от допълнения и „кръпки“, подобно на други софтуери, а като цялостна и най-пълна платформа за обслужване потребностите на Транспортната индустрия. В момента той няма аналози в страната и чужбина. Той е проектиран и създаден, в продължение на 3 години от нашите IT специалисти и от водещи специалисти, в областта на Транспортната индустрия и обхваща всички възможни потребности, които може да имате.

В него ясно са дефинирани четирите основни категории ползвателиДиспоненти и Спедитори, Шофьори, Отчетници и Транспортни мениджъри. Строежът на софтуера е съсредоточен върху тях и всичко, което им трябва.

Ценовата политика на нашата компания е гъвкава и ние правим индивидуална оферта за всеки клиент, така че той да е в състояние да си купи продукта.

Лесната работа е това, на което държахме особено – всеки шофьор, отчетник или диспонент да може да свикне да работи с него за няколко дни. А възможността да получиш разнообразни справки и анализи определено ще хареса на транспортните мениджъри.

Zeron Transport е инструмент, който дава възможност на транспортните фирми драстично да съкратят ръчната обработка на данните си, извършвана сега с Ексел или други електронни таблици.

Така диспонентите ще използват времето си по-ефективно, отчетниците ще получават автоматизирано данни от работата на диспонентите, а мениджърите няма да чакат с дни, за ръчно обработвани справки, а ще ги получават в реално време на компютъра си или директно на телефона си.

Можете да видите детайлно описание на продукта в секцията на главното меню. Ако след това имате допълнителни въпроси нашите консултанти ще се радват да отговорят на вашите въпроси.

Да. Можете да го изтеглите от Google Play или Apple Store, безплатно.