ПОКУПКА И ВНЕДРЯВАНЕ

ПОКУПКА

Покупката на професионален TMS софтуер никога не е била толкова лесна, колкото сега, със Zeron Transport. Софтуерът е проектиран специално, съвместно с водещи специалисти от българския и международен транспортен бранш, така, че да бъде ясен, с ясни ползи и лесен процес на покупка.

Отделно от това нашето ценообразуване създава постижима цена за всяка транспортна компания, малка, средна или голяма. Вашата компания ще придобие ефективност, отчетност, яснота, анализ, бързина на работа, контрол над служителите и много други неща, които ще я направят печеливша и конкурентноспособна на транспортния пазар в България или чужбина.

ВНЕДРЯВАНЕ

Софтуерът е създаден специално по изискванията на транспортната индустрия. Той е направен за вас.

Работата с него е интуитивна, лесна, както и неговата инсталация и внедряване. За 10-14 работни дни ние ще го внедрим във вашата компания и ще обучим вашите служители да работят ефективно с него. След това ще се чудите, как досега сте правили бизнес без него.

Как да започнете работа със Zeron Transport?

Стъпки за покупка и внедряване на системата Zeron Transport.

3
2
1
4
5
6
3
2
1
4
5
6

Процес на продажба и внедряване

Zeron Transport е създаден с възможност за бърза продажба, моментално внедряване и започване на ефективна работа до 14 дни от подписване на договора.

Те вече работят със Zeron Transport