Клиенти

Транспрес

Спътник 96 ЕООД

МАРАНАТА ТРАНСПОРТ ГРУП ООД

Шортман Спедицион ЕООД

САРП ИНТЕРМОДАЛ БЪЛГАРИЯ ООД

РУВЕН ТРАНС ЕООД

Техноинженеринг 96 ЕООД

Филанел Логистик ЕООД

РС - ТРАНСПОРТ ООД

Ка Спийд ЕООД

Си Транс ЕООД

ДИМАГО ООД

ВИГОТРАНС 3 ООД

Мемо Лог ЕООД

МОНБАТ СПЕД ЕООД

ДАФ ТРАНС ООД

МИКРОБУС БГ ЕООД

Темпо Лог ЕООД

ЛАЗАРОВ ГРУП ЕООД

ТРАНС ЦИМЕНТ Е ЕООД

АРК ТРАНС ООД

КРОС ЛОДЖИСТИКС ООД

ИНПЕ ТРАНСПОРТ ООД

МБ ЛОГИСТИКС ЕООД

СИМТЕКС ТРАНС ЕООД

АЛЕКСАНДЪР ЛЕС ЕООД

ОИКС ЛОДЖИСТИКС ООД

АЛФА КОМЕРС ООД

МЪГЛИЖАНА БЪЛГАРИЯ ООД

СВ ТРАНС БГ ЕООД

БУЛФЕРИ ООД

ВЕЛРАД КАРГО ЕООД

ВАСЕА ЕООД

Ули Транс ЕООД

БГ МАКС ТРАНС ЕООД

УЛТИМА АУТО ЕООД

ПЕРИ ФРЕКС ООД

АРЕЕС ЕООД

ЛОГИТ ООД

ДИАНА ТРЕЙД ООД