Новини, статии и видео

Zeron Transport – мобилно приложение за шофьори

TMS платформата ни е създавана в тясно сътрудничество с транспортни компании от първия си програмен ред. Собственици на транспортни компании, диспоненти, отчетници, шофьори, спедитори – всички даваха своите препоръки и пожелания, от гледна точка на спецификата на собствената работа.

Основен и важен компонент беше създаването и на мобилно приложение на програмата, което да се ползва от шофьорите на компаниите, в тяхната работа.

 

Основно качество

Вниманието на шофьорите е свързано с трудното естество на тяхната работа. Те са длъжни да бъдат извънредно внимателни в пътната обствановка, в много държави. Да се грижат и да наблюдават целостта и съхранноста на товара, да спазват много и различни пътни закони, да почиват в трудни условия, да следят графика на доставката, да намират адреси и удобни пътища. И още много неща.

Затова основното качество, което вградихме в мобилното приложение на Zeron Transport е лесното и интуитивно ползване, което е такова за абсолютно всеки. Употребата не натоварва вниманието, показва цялата необходима информация, улеснява работата и я прави лесна за изпълнение.

 

Маршрут

Чрез нашето приложение шофьорите могат в реално време да виждат планирания от диспонента маршрут с всичките му адреси, GPS координати, описание на товара, дати и часове на товарене и разтоварване. По този начин шофьорите винаги знаят планираните адреси, могат да отбелязват кога са натоварили/разтоварили директно на телефона си, както и могат да извикват навигация до определен адрес в курса директно на телефона си.

 

Важни спирки по маршрута

15 000 паркинга. Zeron Transport има собсвена библиотека от 15 000 паркинга в 45 европейски държави. Тази библиотека е само от паркинги за тежкотоварни автомобили и е на разположение по всяко време на диспонентите за добавяне към курса. Всички паркинги са класифицирани (Голям, малък, храна, осветление, тоалетна и други). Системата предлага паркингите в определен диаметър от текущата позиция на транспортното средство или по протежение на маршрута на камиона напред.

45 000 бензиностанции. Zeron Transport има собствена библиотека от 45 000 бензиностанции в практически всички европейски държави. Подобно на паркингите и бензиностанциите са на разположение за добавяне към маршрута, както и за търсене в диаметър около камиона или по протежение на планирания маршрут.

 

Документи и ЧМР

Шофьорите може да снимат, с телефона си или с таблета всички документи и товари и да ги прикачат към съответния курс. Мислите, че това е трудно? Съвсем не – тази функция ни беше препоръчана и изисквана от самите шофьори, а реализацията и в софтуера беше направена максимално лесна и удобна.

 

Къде да изтеглим мобилното приложение на Zeron Transport?

То е налично за Android или iOS. Налично е в Apple AppStore и Google Play.

Ако имате допълнителни въпроси, за нас ще е удоволствие да ви консултираме и да отговорим на всички тях. Или ни пишете, през контактната форма на сайта ни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skype
WhatsApp

Заявка на Демо версия на Zeron Transport

Наши консултанти ще се свържат с вас, ще уточнят вашите потребности и детайли на компанията и ще подберем заедно най-доброто и ефективно решение.

ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ

При подаване на заявка, служител на Търговски отдел ще се свърже до 24 часа с вас.