Новини, статии и видео

TMS Zeron

TMS софтуер – необходим ли е на транспортните компании, в 2020?

Изминалите месеци бяха и са катастрофални за транспортната индустрия и кризата с коронавируса сигурно ще се превърне в рецесия със световен обхват. Повечето икономически анализатори са сигурно в това и компаниите от всички индустрии трябва да се подготвят за трудни времена, усложнена конкуренция и по-малко платежоспособни клиенти.

 

TMS софтуер

Всяка автоматизация и нов начин на работа са трудни за приемане, но те несъмнено носят сериозни ползи на компаниите, които ги внедряват. TMS софтуера е сред тези продукти, които помагат на транспортните компании да вършат работата по-бързо, по-точно, да спестяват пари, да печелят нови клиенти, да поддържат удовлетворението на клиентите си от тяхната работа, да улесняват работата на собствените си служители, да имат повече информация за случващото се в тяхната компания и данни за анализ на дейността.

 

Бюджети по време на криза

Първото безпокойство на компанията е дали при съкращаващи се приходи и постоянни разходи, може да си позволи нов, професионален софтуер.

При всички положения компанията трябва да предприеме стъпки, за да увеличи своите приходи. А новите и модерни разработки на TMS софтуерите са точно продукта, който може да помогне много в това. Както казахме и по-горе – автоматизацията на процесите ги прави лесни, управляеми, видими, а това рефлектира върху по-добрата услуга, която транспортните компании дават на клиентите си.

 

Достатъчен ли е бюджетът ми, за да си купя Zeron Transport?

Да. Софтуерът ни е предназначен за малки, средни и големи компании, които оперират от 3 до 3 000 камиона. Ценовата ни политика предоставя възможност да ви предложим софтуер, с месечно заплащане, на възможна за всяка компания сума.

Това реално ще ви спести пари, време и усилия.

 

Процес на офериране и покупка

Всъщност можете да ни попитате и да се видим, за да обсъдим всички въпроси, които със сигурност искате да ни зададете. Ние ще направим малък анализ на вашата дейност, за да заплатите точно толкова, колкото ползвате и е възможно за вашата компания. Офертата ни ще бъде „скроена“ точно за вас.

Внедряването на продукта и обучението на вашите служители ще отнемат 2-3 дни, а след това няма да си представяте как сте работил досега без нашия софтуер.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skype
WhatsApp

Заявка на Демо версия на Zeron Transport

Наши консултанти ще се свържат с вас, ще уточнят вашите потребности и детайли на компанията и ще подберем заедно най-доброто и ефективно решение.

ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ

При подаване на заявка, служител на Търговски отдел ще се свърже до 24 часа с вас.