Новини, статии и видео

Транспорт

Малки компании и професионален софтуер. Ка Спийд ползва успешно Zeron Transport.

Мислите че професионалният софтуер е предназначен само за голями компании? Това отдавна не е така и вече е възможно и изгодно и малките играчи на пазара да ползват предимствата на професионалните софтуерни платформи оптимизирайки работата и разходите си.

Пример за това са нашите клиенти от Ка Спийд. Компанията внедри и започна да работи със Zeron Transport от март 2020 и след почти година употреба е доволна от покупката си. Компанията разполага с парк от 11 специализирани камиона, с които извършва превози в ЕС, предимно в областта на превозите с хладилна техника и е фокусирана върху доброто клиентско обслужване.

Работата със специализиран софтуер, като Zeron им помага да автоматизират всички процеси в компанията, лесно да водят отчетността си за приходи и разходи, да оптимизират курсовете, планирайки ги правилно, чрез софтуера.

Какви предимства получава компанията?

Клиентско удовлетворение и прецизно изпълнение на поръчките. Освен намаляването на разходите, което е важно за малките компании, Ка Спийд държат на точното изпълнение на сроковете в поръчките и на удовлетворението на клиентите си.

Онлайн достъп от всички точки

Модерните, облачни софтуерни платформи дават възможност на служителите на компанията да изпълняват служебните си задължения откъдето те пожелаят. Това дава гъвкавост на работата, във време на епидемия и затворени офиси.

Анализи и отчетност

Компанията получава възможност значително по-точно да планира всеки разход, за всеки отделен курс. Данните от Zeron Transport позволяват да се правят по-точни анализи на дестинациите и товарите и да се дават по-изгодни оферти на потребителите.

Заключение

За по-малките играчи на пазара е изключително важно да бъдат осведомени, гъвкави, да имат възможност за бързи анализи и бърза пазарна реакция. Това е предимството на тези компании, пред голямите играчи на пазара. Ка Спийд със сигурност се опитват да ползват всички тези предимства и с течение на времето да получават все по-голям пазарен дял и печалба от дейността си.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skype
WhatsApp

Заявка на Демо версия на Zeron Transport

Наши консултанти ще се свържат с вас, ще уточнят вашите потребности и детайли на компанията и ще подберем заедно най-доброто и ефективно решение.

ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ

При подаване на заявка, служител на Търговски отдел ще се свърже до 24 часа с вас.