Новини, статии и видео

Zeron TMS

Предимства на TMS системата Zeron Transport

За да улесним нашите потенциални клиенти ще изложим няколко ясни, прости и разбираеми предимства на софтуера ни:

 

Довиждане на ръчната обработка

Зерон Транспорт значително улеснява ръчната обработка на отделни фази от транспортния процес. Софтуерът е без аналог и е най-мощната система на Европейския пазар.

Обединява на едно място и автоматизира всички технологии и информация, които се използват от транспортните фирми в ежедневната им работа като GPS данни в реално време, изобразяване и проследяване на транспортните курсове върху географски карти, автоматично изчисление на пътните такси за цяла Европа, импорт на транспортни заявки директно от имейлите на товародателите, автоматизиран импорт на разходите от картови трансакции и много други.

 

Ценова достъпност

Софтуерът е ценово достъпен за всички транспортни компании. Те заплащат ефективна месечна цена за ползването му и не се натоварват с голями плащания и огромни суми, които са характерни за други професионални TMS софтуери.

 

Лесна употреба

Лесна употреба на софтуера.  Функциите му са автоматизирани до огромно ниво. Всеки може да се научи да го ползва за няколко часа. Специално за шофьорите създадохме мобилни версии, които са достъпни в Apple App Store и Google Play.

 

Интеграция и фактуриране

Интеграция с транспортни борси – вече автоматично можете да търсите товари на транспортните борси. А също така и автоматично да фактурирате поръчките.

Софтуерът е създаван в продължение на 3 години, с оглед на нуждите на Диспонентите и Спедиторите, Отчетниците, Шофьорите и Търговските Мениджъри. Той има много предимства и можете да видите повече за тях в детайлната страница на софтуера.

 

Има още много детайли, за които спокойно можете да попитате или пратите запитване към нашия търговски отдел. Ще се постараем да ви изясним всеки аспект на продукта.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skype
WhatsApp

Заявка на Демо версия на Zeron Transport

Наши консултанти ще се свържат с вас, ще уточнят вашите потребности и детайли на компанията и ще подберем заедно най-доброто и ефективно решение.

ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ

При подаване на заявка, служител на Търговски отдел ще се свърже до 24 часа с вас.