Новини, статии и видео

Зерон Транспорт

Елит Софтуер стартира сайта на Zeron Transport

Компанията ни вече 3 години разработва TMS системата Zeron Transport, а от година и половина и продава и внедрява софтуера, в компании-партньори от транспортния бранш.

Създадохме тази софтуерна платформа, за да отговорим на нуждите на транспортните фирми, като използвахме всички най-съвременни технологии достъпни днес. С нея обединяваме на едно място и автоматизираме всички технологии и информация, които се използват от транспортните фирми в ежедневната им работа като GPS данни в реално време, изобразяване и проследяване на транспортните курсове върху географски карти, автоматично изчисление на пътните такси за цяла Европа, импорт на транспортни заявки директно от имейлите на товародателите, автоматизиран импорт на разходите от картови трансакции и много други.

Zeron Transport е инструмент, който дава възможност на транспортните фирми драстично да съкратят ръчната обработка на данните си, извършвана сега с Ексел или други електронни таблици, като така диспонентите ще използват времето си по-ефективно, отчетниците ще получават автоматизирано данни от работата на диспонентите, а мениджърите вместо с дни да чакат за ръчно обработвани справки, ще ги получават в реално време на компютъра си или директно на телефона си.

Zeron Transport категорично е най-мощната система за управление на транспортни фирми на пазара днес, тя е без аналог в Европа.

Продуктов сайт

Сайтът, който пуснахме помага на потенциалните клиенти от транспортната индустрия да се ориентират в продукта, да видят неговите предимства и основни характеристики. Постарахме се сайтът да е ясен, лесен за ориентация и да отговоря на най-често задаваните въпроси и питания от транспортните компании, в което ни помогнаха специалистите от Red Lemon Marketing.

В него също ясно може да видите начина на продажба, колко време ще ви отнеме инсталацията и започването на работата. Всички най-често задавани въпроси са в съответната секция, която постоянно ще се допълва и обновява.

След като се ориентирате и запознаете с продукта, нашият търговски отдел ще бъде на ваше разположение, за да отговори на всички ваши допълнителни въпроси или да ви направи специализиран одит на нуждите и точна оферта.

 

Търговски отдел,

Елит Софтуер

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skype
WhatsApp

Заявка на Демо версия на Zeron Transport

Наши консултанти ще се свържат с вас, ще уточнят вашите потребности и детайли на компанията и ще подберем заедно най-доброто и ефективно решение.

ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ

При подаване на заявка, служител на Търговски отдел ще се свърже до 24 часа с вас.