Новини, статии и видео

Даф Транс

ДАФ Транс ООД – компанията от Пещера, която ползва съвременен софтуер

Даф Транс ООД е създадена през 1993 година и централният и офис се намира в град Пещера. Компанията се занимава с превоз на товари в България, Турция и цяла Европа. Флотът на компанията е съставен от над 50 тежкотоварни камиона и бордови ремаркета.

Даф Транс се развива успешно, като има собствена гаражно-ремонтна база, ведомствена бензиностанция, пункт за технически прегледи, автогара, хотел и офиси и тези активи извикват необходимостта от нов, съвременен транспортен ERP софтуер, който да предоставя на управлението на компанията пълни данни за състоянието на бизнеса, за неговата ефективност и управление.

Съвременната логистика е немислима без съществената помощ на модерни софтуерни платформи и през 2022 година Даф Транс започна да ползва Зерон Транспорт, за да управлява и оптимизира своята дейност.

Екипът на Елит Софтуер приветства новите компании, в семейството на Зерон Транспорт и полага всички усилия, за да може те да свикнат лесно с нашия софтуер и той да допринесе за разширение на техния бизнес и неговия успех на трудния пазар на транспортни и логистически услуги.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skype
WhatsApp

Заявка на Демо версия на Zeron Transport

Наши консултанти ще се свържат с вас, ще уточнят вашите потребности и детайли на компанията и ще подберем заедно най-доброто и ефективно решение.

ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ

При подаване на заявка, служител на Търговски отдел ще се свърже до 24 часа с вас.